© Kuva: Getty Images

Red Bull vahvisti uuden yhteistyökumppanin – kaappaus jälleen samasta kilpailevasta tallista!

F1-talli Red Bull ja ExxonMobil ovat vahvistaneet aloittavansa yhteistyön ensi kaudesta eteenpäin. Ilmoitusta on pidetty varmana jo kuukausia.

Kyseessä on Red Bullilta todellinen ryöstö, sillä ExxonMobil on toiminut aiemmin Mobil 1 -tuotemerkillään McLarenin monivuotisena tukijana. Tällä kaudella voittojen tielle palannut talli vaihtaa kuitenkin ranskalaisen Total-merkin öljyt toiseen toimittajaan, vaikka talli jatkaa edelleen ytheistyötään Renault’n moottoreiden kanssa.

Kyseessä oli peräti toinen Red Bullin suorittama kovan luokan kaappaus McLarenilta. Viime vuoden loppupuolella härkälauma nappasi moottorinsa nimisponsoriksi TAG Heuerin, joka oli niin ikään toiminut McLarenin yhteistyökumppanina vuosikymmeniä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!