© Kuva: Getty Images

Maailmanmestari-Rosberg: Tämä salainen aseeni auttoi minua saavuttamaan mestaruuden

Tuore F1-maailmanmestari Nico Rosberg paljastaa muuttaneensa hieman kaudenaikaista harjoitteluaan taistelussa maailmanmestaruudesta. Saksalainen uskoo lisääntyneen karting-autolla ajamisen autaneen häntä hurjasti tämän vuoden mestaruustaistossa.

Lahden pettymykseen päättyneen kauden jälkeen Rosberg käänsi kaikki kivet ja kannot taistelussaan tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan.

– Kun olen kotona, harjoittelen nykyään hieman aiempaa erilaisemmin. En kerro kaikkea julkisuuteen, sillä haluan säilyttää jotkin valtit itselläni. Mutta voin paljastaa, että ajoin tänä vuonna paljon karting-autolla, ja se auttoi minua todella hurjasti. Aiempina kausina sillä ajaminen on jäänyt vähiin F1-hommien takia, Rosberg kertoo Autosportin mukaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!