Formulalupaus Niko Karin vauhti kiihtyy – eilisten aamuharjoitusten kärkinimi

Red Bullin junioriohjelmassa ensikin kaudella jatkava formulalupaus Niko Kari saa koko ajan paremmin ja paremmin juonen päästä kiinni GP3-auton saloista. Abu Dhabissa ajettavista testeistä kantautui eilen iloisia suomalaisuutisia Karin paukutettua peräti session nopeimman kierrosajan.

Ardenilla testaava Kari oli eilisten aamuharjoitusten nopein ajalla 1.55,949. Vauhti jatkui eriomaisensa myös iltapäivällä, mutta aikaparannus jäi syntymättä. 1.55,967 riitti kuitenkin tulosluettelon neljänteen sijaan myös toisessa sessiossa.

Koko päivän nopeinta vauhtia piti Jenzer Motorsportin Alessio Lorandi, joka ajoi iltapäivällä ajakseen 1.55,734.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!