F1-sarjan pääpomon Bernie Ecclestone ei ole lainkaan varma, pystyykö aiemmin tänä sykynä F1-sarjan itselleen ostanut Liberty Media viemään kauppoja loppuun saakka.

Amerikkalainen Liberty Media on hankkinut jo kymmenen prosentin osuuden sarjasta. Kauppa oli tarkoitus viimeistellä ensi vuoden alkupuolella, mutta motorsport.comin mukaan yrityksellä on ollut vaikeuksia kerätä tarvittava rahoitus kasaan. Kysyttäessä Ecclestonelta, toteutuuko kauppa, vastaa brittimies perin arvoituksellisesti.

– En voi sanoa että kauppa toteutuu, mutta en myöskään, ettei se toteudu. En ole laskenut heidän rahojaan, enkä tiedä tilannetta tällä hetkellä. He maksoivat aiemmin sen mitä heidän täytyi, ja heillä on tällä hetkellä kymmenen prosentin osuus lajista. Jos he eivät pysty viemään kauppaa loppuun, sitten he eivät pysty, Ecclestone kävi tilannetta lävitse.

Kaupassa oli tarkoitus siirtää sarjan pääomistajuus sijoitusyhtiö CVC:ltä Liberty Medialle. Mikäli kauppa ei toteudu, jää CVC edelleen nykyiseen rooliinsa.

– Ei minulla olisi senkään asian kanssa ongelmaa. CVC on ollut vallankahvassa jo kymmenen vuotta, eikä minulla ole ollut kertaakaan ongelmia heidän kanssaan, Ecclestone totesi.