Autosportin arvovaltainen toimittajajoukko perkasi lävitse päättyneen F1-kauden listaten kauden huippuhetket ja pohjakosketukset. Myös Ferrarin Kimi Räikkönen sai ansaitsemaansa huomiota osakseen.

Gary Anderson nosti Räikkösen tasonnoston kauden suurimmaksi yllätykseksi. Räikkönen pystyi pistämään tasaväkisesti kampoihin tallikaverilleen Sebastian Vettelille, jolta odotettiin suuria ihmetekoja onnistuneen viime vuoden päätteeksi.

– Älkää ymmärtäkö väärin, Kimi on loistava kuljettaja, mutta Vettel palkattiin talliin ihmelapsena ja tallin selkeänä johtajana, Anderson toteaa.

Arvostetun tekniikkavelhon mielestä Vettelin olisi pitänyt maineensa perusteella pystyä pitämään Räikkönen paremmin kurissa, mutta suomalaisen yliote saattaakin kieliä Vettelin kohtaamista ongelmista ja puutteista.

Fernando Alonso pystyy ottamaan mistä tahansa autosta kaiken irti, mutta Vettel näyttäisi tarvitsevan täydellisesti itselleen sopivan kaluston, Anderson päätteli.

Kukin kuusihenkisen raadin jäsenistä antoi esitettyihin kysymyksiin omat vastauksensa. Yksimielisyyteen ei päästy mistään, mutta yleinen ihailu Daniel Ricciardoa ja Max Verstappenia sekä kritiikki F1-sarjan sääntöjenlaatijoita kohtaan näkyi useassa kategoriassa.