© Kuva: Getty Images

Video: Hikeä, kyyneleitä, draamaa – video Brasilian GP:n historiasta ei jätä kylmäksi

Brasilian GP on perinteinen osa F1-sarjaa. Nykyisellä radalla Interlagosissa on ajettu yhtämittaisesti kaudesta 1990 lähtien.

F1-sarja on julkaissut perinteiseen tapaan lyhyen opasvideon kilpailun historiasta. Videolla käydään läpi kilpailun tärkeimmät vaiheet sen rikkaasta historiasta. Kilpailu tarjoaa lähes poikkeuksetta joka vuosi suurta draamaa, eikä fanaattinen brasilialaisyleisö jätä ketään kylmäksi.

Videolla muistellaan niin maan suurimman F1-sankarin Ayrton Sennan upeaa kauden 1991 voittoa, kun myös kausien 2005-2009 maailmanmestaruuksien ratkeamista Interlagosissa. Ja me kaikki suomalaiset ainakin muistamme, kuka nappasi vuoden 2007 tittelin dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Katso video tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!