© Kuva: Getty Images

Video: Draamaa ja rytinää – näin Hamilton ja Rosberg ovat kolisutelleet toisiinsa radalla

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Nico Rosberg ajoivat ensimmäisen kerran kilpaa tallitovereina jo teinipoikina, mutta varhainen ystävyys ei ole estänyt kaksikkoa ajautumaan tulisiin kamppailuihin F1-kisojen voittokamppailuissa.

Mercedes on ollut kolmen viimeisen kauden aikana suorastaan tylsän ylivoimainen auto, mutta katsojille pientä jännitystä on riittänyt tallin kuljettajien keskinäisestä kahistelusta. Viime kaudet ovatkin tarjonneet runsaasti draamaa kahden periksiantamattoman gladiaattorin iskiessä vastakkain.

Tunnetuimmat yhteenotot ovat pilanneet joko toisen tai molempien kilpailut. Tänä vuonna Espanjassa molempien matka päättyi jo ensimmäiselle kierrokselle, ja Itävallan GP:ssä kuskit osuivat jälleen toisiinsa. Lisäksi aiempina vuosina sekä Hamilton (Belgian GP 2014) että Rosberg (USA:n GP 2015) ovat joutuneet kokemaan tallikaverin kovuuden.

Katso kattava videokooste Mersu-kuskien nahisteluista F1-sarjan verkkosivuilta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!