Valtteri Bottas nuoresta tallikaveristaan: ”Olemme ensi kaudella erinomainen kaksikko Williamsille”

Valtteri Bottas on ajanut viime kauden erittäin kokeneen tallikaverin Felipe Massan parina Williamsilla. Nyt tilanne tallissa muuttuu täysin, kun rinnalle tulee ensi kaudella Massaa 17 vuotta nuorempi kokematon Lance Stroll.

– Hän on ilmiselvästi erittäin lahjakas nuori kuljettaja. Uskon että hän tulee oppimaan nopeasti. Odotan kovasti, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan ja puskemaan tätä tiimiä yhä parempiin suorituksiin, Bottas sanoo GP Updatelle.

– En ole vielä työskennellyt hänen kanssaan. Olemme käyneet hyviä keskusteluja ja hän vaikuttaa erittäin mukavalta kaverilta. Hän on hyvä kuljettaja nuoresta iästään huolimatta, olen varma, että Lance onnistuu hyvin ja me olemme ensi kaudella erinomainen kaksikko Williamsille.

Bottaksen nykyisellä talikaverilla Felipe Massalla on edessään 14-vuotisen uransa kaksi viimeistä kilpailua.

– Kunnioitan valtavasti Felipen hienoa uraa. Toivon todella, että hänen kaksi viimeistä kilpailuaan sujuvat erinomaisesti, Bottas kehuu Massaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!