© Kuva: Getty Images

Tuomaristo ei lämmennyt Ferrarin vaatimuksille – italialaistalli valittaa uudestaan

Ferrarin Meksikon GP:n tuomaristolle esittämä vaatimus Sebastian Vettelin rangaistuksen ottamista uudelleentutkintaan on hylätty. Ferrari ei aio kuitenkaan luovuttaa, vaan se on tehnyt valituksen valituksen hylkäämisestä.

Uudelleenkokoontunut tuomaristo katsoi, ettei sen Vettelille kaksi viikkoa sitten antamassa rangaistuksessa ollut mitään vikaa. Myöskään Ferrarin esittämät ”uudet todisteet” eivät tuoneet tuomariston mukaan mitään uutta näkökantaa tapaukseen.

Ferrari ei aio kuitenkaan luovuttaa. Motorsport.comin mukaan talli on tehnyt valituksen tuomariston uusimmasta päätöksestä. Sivuston mukaan kyse saattaa olla kuitenkin vain ajanpeluusta, jonka aikana talli voi miettiä omia vaihtoehtojaan. Sivusto pitää todennäköisenä, ettei talli tee lopullista valitusta lopulta lainkaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!