Toto Wolffin mukaan Mercedes on ottanut nykysääntöjen aikakaudella irti kaiken mahdollisen, mitä sääntöjen puitteissa on ollut mahdollista ottaa irti. Sen toki näkee tuloksistakin: kolmen viime kauden aikana Mercedes on voittanut kaikki jaossa olevat mestaruudet.

Sen jälkeen, kun 1.6-litraiset V6 turboahdetut moottorit tulivat 2014, on ajettu 57 GP-viikonloppua. Niistä Mercedes on ottanut 49 voittoa ja 54 paalupaikkaa.

Valmistajien maailmanmestaruus varmistui jo Japanissa, kuljettajien mestaruuden vie Nico Rosberg tai Lewis Hamilton.

– Olemme maksimoineet suorituskykymme, mihin toki pyrimmekin tämän aikakauden päätteeksi. Olemme päässeet tähän pisteeseen, meidän pitää nyt pysyä fokusoituneena jokaisessa yksityiskohdassa ihan loppuun asti, Wolff sanoi.

Nico Rosbergilla on 19 pisteen johto ja hän varmistaa mestaruuden, jos voittaa Brasiliassa. Rosberg on voittanut Brasiliassa kahtena viime vuonna.

– Nicon kohdalla kaikki puheet siitä, että kakkostilat riittävät hänelle, ovat nyt ohi. Kaikki on nyt hänen käsissään.

– Olemme nähneet jo, että hän pystyy ajamaan paineen alla erittäin hyvin. Nyt tilanne on hyvä siksikin, että vaikka voittoa ei Brasiliassa tulisi, Abu Dhabissa on toinen mahdollisuus, Wolff kertoo.

Wolff tietää senkin, että Lewis Hamilton ei anna periksi missään vaiheessa.

– Lewis tietää, mitä hänen on tehtävä, että omat mahdollisuudet säilyvät. Hän ei anna koskaan periksi, eikä luovuta ikinä, mikä tekee hänestä yhden suurista. Hänellä on kolme maailmanmestaruutta ja 51 GP-voittoa. Kävi tänä vuonna miten kävi, kaikki tietävät, että lisää on tulossa.