© Kuva: Getty Images

Tekninen johtaja kertoo, missä Mercedes on ollut tällä kaudella parempi kuin koskaan

Mercedeksen tekninen johtaja Paddy Lowe sanoo, että Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin tiukasta mestaruustaistelusta huolimatta tiimin yhteishenki on ollut parempi kuin koskaan.

Kun mestaruus ratkeaa viikon sisällä, voisi kuvitella, että tiimissä vallitsisi kireä ilmapiiri. Lowe väittää toisin.

– On kehuttava, että tilanteesta huolimatta molemmilla on ollut todella hyvä henki päällä, he ottavat tilanteen tyynesti, ammattimaisesti ja hyvällä huumorilla, Lowe kertoo Motorsport.comilla.

– Meillä on nyt paremmat henkilösuhteet ja paras tiimihenki, mitä on koskaan ollut. Ei voisi olla parempaa tilannetta, kun olemme matkalla kohti viikonloppua, joka ratkaisee mestaruuden.

Toto Wolff on ollut huolissaan siitä, että tekninen vika saattaa ratkaista mestaruuden jommallekummalle.

– En ole menettänyt yöuniani sen vuoksi. Meillä on loistava tiimi, joka tekee kaikkensa, että autot ovat luotettavia. Vaikka teknisiä ongelmia on ollut kauden aikana jonkin verran, automme on ollut silti mielestäni luotettavampi kuin koskaan minun aikanani.

– Jos Abu Dhabissa joku vika tulee, se on pelkkää huonoa tuuria, ei mitään sellaista, mikä olisi Mercedekselle tyypillistä. Olen niin varma kuin voin olla, että molemmat kuljettajamme saavat reilun mahdollisuuden ajaa mestaruudesta, Lowe painottaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!