© Kuva: Getty Images

Tappio kirpaisi syvältä – Lewis Hamilton luisti tärkeästä Mercedes-työtehtävästään!

Kahden voittoisan vuoden päätteeksi maailmanmestaruuden tallikaverilleen menettänyt Mercedeksen Lewis Hamilton on ottanut tappionsa raskaasti. Brittikuski on nyt uhmannut talliaan jälleen uudella tavalla.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan Mercedes määräsi jo ennen Abu Dhabin päätösviikonloppua kuljettajilleen tehtävät kauden päätyttyä. Maailmanmestaruutta juhliva kuljettaja lähtisi tallin pääsponsorin Petronasin lähettilääksi yhtiön kotimaahan Malesiaan, kun taas MM-hopeaan tyytymään joutuva olisi aloittanut ensi kauden rengastestit.

Eilisten lopputulosten myötä rengastestin nakki olisi napsahtanut Hamiltonille, joka ei tähän kuitenkaan nöyrtynyt. Bild raportoi hänen nostaneen kytkintä lähes välittömästi sunnuntain jälkeen, pakottaen Mercedeksen turvautumaan juniorikuljettajansa Pascal Wehrleinin palveluksiin.

Hamiltonin ja tallin välit joutuivat koetukselle eilen britin uhmatessa toistuvasti tiimijohdon käskyjä kilpailussa. Lisäksi huhut kertovat ryppyjä menestystarinassa ilmenneen jo aiemmin kauden aikana.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!