© Kuva: Getty Images

Sergio Perez ei taivu aurinkolasigatessa: ”En tee heidän kanssaan enää mitään!”

Force Indian Sergio Perez irtisanoi saman tien sponsorisopimuksensa aurinkolasien valmistaja Hawkersin kanssa, kun he twiittasivat Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen halventavasti meksikolaisia kohtaan.

Myöhemmin Hawkers esitti ison anteeksipyynnön meksikolaislehdessä, mutta isänmaallinen Perez ei helly.

– Emme tee heidän kanssaan enää mitään yhteistyötä. Eilen sanoimme sopimukset irti virallisesti, Perez sanoi Marcalle.

– He ehdottivat nimeäni kantavaa säätiötä, mutta sanoin siihenkin ei. Minulla on jo oma hyväntekeväisyyssäätiö. Mutta jos he haluavat tehdä omalla nimellään hyväntekeväisyystyötä, mikäs siinä. Mutta minä en sitä heidän kanssaan tee, Perez jyrisi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!