© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettelillä pelottava vaaratilanne – aiheutti myös mekaanikoilleen vaaran

Brasilian GP:n vaikeat olosuhteet tekivät tepposet Ferrarin Sebastian Vettelille, joka pyöräytti autonsa neljänneltä sijalta kilpailun yhdennellätoista kierroksella.

Vettel liukui takaisin radalle väärin päin, ja takana ajanut Force Indian Sergio Perez väisti hänet vain hiuksenhienosti. Saksalainen ei kauaa vaarallisessa paikassaan viihtynyt, vaan hän käänsi atuosna oikein päin suunnaten heti renkaidenvaihtoon varikolle.

Varikkokäynnillä Vettel antoi takarenkaidensa pyörähtää, samalla kun mekaanikot vielä kiinnittivät uusia kumeja paikoilleen. Mekaanikoille vaarallisesta tilanteesta ei seurannut kuitenkaan onneksi mitään vakavampaa.

Kaiken sählingin jälkeen Ferrari-kuski on tipahtanut sijalle 19.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!