© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel: ”Lewis Hamilton pelasi likaista peliä!”

Ferrarin Sebastian Vettel ei pitänyt tavasta, jolla Lewis Hamilton yritti Abu Dhabin GP:n lopussa vielä saada tallikaveriaan Nico Rosbergia ongelmiin ja napata maailmanmestaruuden itselleen.

Hamilton alkoi hidastella kärjessä, että Vettel ja Max Verstappen pystyisivät ajamaan Rosbergin kiinni ja sotkemaan mestaruustaistelua.

Vettel ohitti Verstappenin ja lähti jahtaamaan Rosbergia.

– Se oli minulle hankala tilanne, koska Lewis pelasi likaista peliä. Olin selkeästi Nicoa nopeampi, koska Lewis hidasteli kärjessä, Vettel sanoi Motorsport.comin mukaan.

– Yritin pari kertaa, mutta Nico puolustautui hyvin – ja suorilla hän pääsi aina karkuun hiukan liikaa. En voinut yrittää mitään uhkarohkeita ohituksia, koska Lewis oli niin lähellä Nicon edellä. Olisimme voineet kolaroida kaikki ja lisäksi näin koko ajan Max Verstappenin peileistä, Vettel selitti.

– Viimeiset kierrokset olivat intensiivisiä ja hetken ajattelin, että voisin voittaa koko kilpailun. Mutta nyt olen oikein tyytyväinen, että olin edes palkintopallilla.

– Kun ohitin Maxin, päätin tavoitella voittoa. Mutta samalla ajattelin, että he käyvät keskenään mestaruustaistelua. Yritin vielä, mutten onnistunut. Nico ansaitsi todellakin mestaruuden, sitä ei kukaan tuurilla voita, Vettel muistutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.