© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel lähetti Max Verstappenille tekstiviestin: ”Hän ymmärsi itsekin ettei voinut pidätellä minua takanaan”

Sebastian Vettel lähetti Max Verstappenille tekstiviestin Brasilian GP:n jälkeen puhdistaakseen ilmaa kaksikon välillä.

Kilpailun jälkeen Vettel kävi kuumana hollantilaiselle, joka oli hänen mielestään työntänyt saksalaisen radalta.

Verstappen kertoo Motorsport.comilla, että Vettel lähetti hänelle tekstiviestin kilpailun jälkeen – osa viestistä koski itse kilpailutapahtumia, millä Vettel halusi puhdistaa kaksikon välistä hapanta ilmaa.

– Hän tekstasi minulle Brasilian GP:n jälkeen, tosin viesti koski pääasiassa renkaita. Olemme kilpakuljettajia ja hän taisi ymmärtää itsekin aika pian kisan jälkeen, ettei olisi millään pystynyt pitämään minua takanaan, Verstappen sanoi.

– Ehkä hän voisi valittaa enemmän, jos taistelisimme kovemmin, mutta Brasiliassa se oli reilua peliä.

Verstappenilta kysyttiin, osoittiko hän Brasilian huikealla ajollaan, että hänen kriitikkonsa ovat väärässä?

– Keskityn aina vain itseeni ja omaan tekemiseeni. Mielestäni ajamiseni on aina ollut juuri sellaista kuin pitääkin, noin yleisellä tasolla. Pyrin joka ikinen kerta vain ja ainoastaan parhaaseen lopputulokseen, eikä minua kiinnosta, mitä mieltä muut ovat.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!