© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel: ”Kimi Räikkönen tekee nyt parempaa työtä kuin minä”

Sebastian Vettel sanoo, ettei ole huolissaan siitä, että Kimi Räikkösen vauhti näyttäisi olevan tällä hetkellä Ferrari-kaksikosta selkeästi parempaa.

Räikkönen puristi itsensä hienosti kolmosruutuun Brasilian aika-ajossa, kun Vettel jäi viidenneksi.

Viime kauteen Verrattuna Räikkönen on saanut autonsa istumaan ajotyylilleen selkeästi paremmin – ja samalla hän on pystynyt haastamaan Vetteliä tiukasti. Aika-ajoissa Räikkönen johtaa Vetteliä nyt 11-9.

– Rehellisesti sanottuna Kimi teki aika-ajoissa aivan loistavaa työtä, parempaa kuin minä. Hän naulasi tosi kovan kierroksen, kun sellainen tarvittiin, Vettel myöntää Motorsport.comille.

– En ole pystynyt aika-ajoissa ihan parhaimpaani tällä kaudella. On ollut kaikenlaisia pikku juttuja siellä ja täällä. Ei autossani ole mitään vikoja ollut, enkä voi syyttää ketään muuta kuin itseäni.

– Me kunnioitamme Kimin kanssa toisiamme todella paljon. Haluamme aina voittaa toisemme, joten toinen on joka kerta hiukan pettynyt. Olemme monesti olleet paremmassa vauhdissa kilpailuissa kuin aika-ajoissa, joten nyt, kun pääsemme näin hyvistä asemista kilpailuun, olen todella luottavainen hyvän lopputuloksen suhteen, Vettel sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!