© Kuva: Getty Images

Sähköformuloiden hallitsija hirmuvireessä – voittoon lähtöruuturangaistuksesta huolimatta

Hallitseva Formula E -sarjan mestari Sebastien Buemi ajoi voittoon sähköformulasarjan kauden toisessa osakilpailussa Marokossa. Sveitsiläiskuljettaja on tällä hetkellä lyömättömässä vedossa, sillä hän on voittanut kauden molemmat kilpailut.

Marokossa Buemi raivasi itsensä keskimmäiselle palkintokorokkeelle lähtöruuturangaistuksesta huolimatta. Alun perin toiseen ruutuun ajanut Buemi sai viiden lähtöpaikan rangaistuksen hänen autonsa palosammuttimen oltua alipainoinen. Tämä ei Buemia liiemmin haitannut, vaan hän nousi kisassa yksi ohitus kerrallaan koti kärkeä. Voitto sinetöityi ohituksella kärkimies Felix Rosenqvistista. Myös Sam Bird nousi lopussa ohitse ruotsalaiskuljettajasta.

Buemi johta sarjaa täydellä 50 pisteen potillaan. Toisena oleva Lucas di Grassi on kerännyt 28 pistettä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!