Vaikka Ross Brawnilla ja Bernie Ecclestonella on ollut aiemmin turbulentti suhde, Brawn sanoo, että hänelle olisi ilo työskennellä Ecclestonen kanssa.

Brawnin paluusta F1-maailmaan on spekuloitu valtavasti ja hän onkin jo pienessä konsultointiroolissa Liberty Median kanssa. Isommasta roolistakin on huhuttu, mutta Brawn sanoi juuri, että mitään sopimusta ei ole olemassa.

– Itse asiassa olisi mahtavaa työskennellä yhdessä Ecclestonen kanssa. Se olisi todella kiehtovaa, Brawn sanoo ESPN:lle.

– Bernie ei ole koskaan ollut kovin mukautuvainen persoona, mutta kyllä hänkin tietää olevansa tavallinen kuolevainen, kuten me kaikki. Hän on itse sanonut, että kaksi varmaa asiaa maailmassa ovat verot ja kuolema.

– On selvää, ettei kukaan voi tuosta vain korvata häntä. Mutta voisiko pieni ryhmä ihmisiä hänen ohjauksessaan alkaa johtaa Formula ykkösiä? Kuka tietää. Se on selvä, että kukaan yksittäinen ihminen ei voi tehdä samaa, mitä Bernie on tehnyt, Brawn sanoo.

Väleistään Ecclestoneen Brawn on avoin.

– Emme ole puhuneet sen jälkeen, kun lähdin 2013. Mutta meillä oli tietynlainen yhteisymmärrys asioista. Todennäköisesti ärsytin häntä aina välillä, koska pidin omista näkemyksistäni viimeiseen asti kiinni, mitä monet muut eivät tehneet. Olen aina kunnioittanut Bernien saavutuksia.