© Kuva: Getty Images

Rosbergilta hurja paljastus osumastaan Verstappenin kanssa

MM-sarjan kärkinimi Nico Rosberg on vääjäämättömästi matkalla kohtitämän vuoden maailmanmestaruutta. Saksalainen johtaa sarjaa 19 pisteellä, kun kautta on jäljellä enää vain kaksi osakilpailua.

Mercedes-kuljettaja on kuitenkin paljastanut motorsport.comille, että tilanne voisi hyvinkin olla täysin erilainen. Rosberg kertoo kokeneensa kauhun hetkiä viime sunnuntaina. Kylmiä väreitä aiheutti sarjan pahaksi pojaksi noussut Max Verstappen.

Rosberg ja Verstappen ajoivat kilpailun avausmutkaan rinta rinnan. Rosberg oli pakotettu ajamaan radalta ulos välttääkseen osumasta mutkaan syöksyneeseen Verstappeniin. Rosberg palasi kuitenkin toiseen mutkaan takaisin radalle, mutta autot osuivat kevyesti toisiinsa.

Hipaisusta huolimatta Rosberg kertoo hänen autonsa ottaneen siitä vahinkoa. Hetken aikaa Rosberg pelkäsi jopa MM-unelman kannalta pahinta mahdollista.

– Isku oli tarpeeksi kova päättäkseen kilpailuni, ja pelkäsin hetken aikaa sen tapahtuvan. Autoni ohjaus ei toiminut sen osuman jälkeen enää normaalisti, Rosberg paljastaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.