© Kuva: Getty Images

Ron Dennis potkuistaan: ”Harhaanjohtavia perusteluja!”

Ron Dennis on vahvasti eri mieltä erottamisensa perusteista. McLarenin suurimmat osakkeenomistajat pakottivat hänet eroamaan vedoten johtamistyyliin ongelmiin.

– Olen pettynyt, että McLarenin muut omistajat TAG ja Mumtalakat ovat tehneet tämän päätöksen, vaikka monet johtoryhmästämme ovat varoitelleet heitä tämän seurauksista, Dennis tiedotti.

– Tämän prosessin aikana minulle on käynyt selväksi, että he eivät selkeästikään jaa visioitani McLarenista ja sen kasvupotentiaalista. Eniten huolissani olen yrityksestä ja sen 3500 työntekijästä. Tulen pysymään molempien yritysten hallituksessa ja käyttämään osakkeenomistajana valtaani yrityksen parhaaksi.

– Heidän esittämänsä perustelut ovat täysin falskeja ja harhaanjohtavia. Johtamistyylini on ollut tismalleen samanlainen koko sen ajan, kun olen ollut mukana McLarenilla. Ja se on mahdollistanut sen, että McLarenista on tullut auto- ja teknologiayritys, joka on voittanut 20 F1-maailmanmestaruutta ja kasvanut 850 miljoonan euron vuotuiseksi bisnekseksi, Dennis sanoo.

– Koko tämän ajan olen päässyt työskentelemään McLarenin erittäin lahjakkaiden ihmisten kanssa, mikä on mahdollistanut pysymisemme teknologian aallonharjalla, olen siitä heille erittäin kiitollinen ja tulen aina olemaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!