© Kuva: Getty Images

Romain Grosjean hamuaa enemmän Haasilla: ”Podiumille ja voittoja!”

Haasin Romain Grosjean on tyytyväinen tiimin avauskauteen, mutta asettaa ensi vuoden tavoitteet paljon korkeammalle.

Grosjean sijoittui kauden kahdessa avauskilpailussa kuudenneksi ja viidenneksi. Sen jälkeen tahti on hiljentynyt, mutta avauskasi on tuonut 29 MM-pistettä. Pistemäärä on uudelle tallille suurin koko 2000-luvulla.

– Tämä on ollut upea kausi. On ollut hyvin erityistä saada olla mukana alusta saakka ihan uudessa tiimissä. Halusin olla ensimmäinen Haasille pisteitä tuova kuljettaja ja ensimmäinen viiden parhaan joukossa. Ne toteutuivat, joten seuraavat tavoitteet ovat podium ja voitot. Olisi mahtavaa olla podiumilla Haas Automationin väreissä, Grosjean kertoo F1 Todayn mukaan.

– Tämä ensimmäinen vuosi on ollut jännittävä matka. Meillä on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta kokonaisuutena olen ylpeä siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Abu Dhabin jälkeen ehdimme hyvin istua alas ja miettiä, mitä voisimme tehdä paremmin tulevaisuudessa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!