© Kuva: Getty Images

Red Bull-pomo ärähtää Toto Wolffin puheille: ”Nicon mestaruus ei ole Max Verstappenin vastuulla”

Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin mielestä Max Verstappenin ei pidä luopua kovaa kilpailemisesta Nico Rosbergia vastaan sen takia, että tämä saattaa vaikuttaa mestaruustaisteluun.

Nuori hollantilainen antoi paljon painetta Mercedes-kuljettajalle Meksikon GP:ssä, jonka seurauksena Rosberg joutui muun muassa ajamaan nurmikolle. Myöhemmin Verstappen teki rohkean syöksyn Rosbergin sisäpuolelle, mutta ajautui itse tällä kertaa pitkäksi ja nurmikolle.

Mercedes-pomo Toto Wolff ei ollut Verstappenin ajamiseen tyytyväinen ja sanoi, ettei nuorukaisen kannattaisi olla niin aggressiivinen, kun on pelissä maailmanmestaruus.

– Nicon mestaruus ei ole Maxin vastuulla. Jos hän näkee tilaa, niin hän menee sinne. Se tekee hänestä niin mielenkiintoisen kuljettajan, Horner vastaa Wolffin sanoihin.

– Hän näki raon mihin mennä ja yritti sinne. Max ei saanut autoa pysähtymään täysin ajoissa, mutta hän oli luonut itselleen mahdollisuuden yrittää ohitusta, ja hän käytti sen.

Horner oli vain innoissaan Verstappenin tekemistä haastoista, koska se kertoo Red Bullin pystyvän vastaamaan Mercedesten vauhtiin aiempaa paremmin.

– Jos Max pystyy haastamaan Nicon ajettuaan tämän perässä koko kilpailun ajan, se on hyvä uutinen meille.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!