© Kuva: Getty Images

Q2: Bottas ja Massa ulkona!

Mercedeksen kuljettajat Lewis Hamilton ja Nico Rosberg tekevät vakuuttavaa työtä Brasilian GP:n aika-ajossa.

Molemmissa osioissa he ovat käyneet radalla kerran ja iskeneet taululle kärkiajat. Toisessa osiossa Hamilton oli 0.135 sekuntia nopeampi.

Kolmanneksi nopeimman ajan ajanut Red Bullin Max Verstappen jäi 0.596 sekuntia kärjestä. Kimi Räikkösellä oli kierroksiensa kanssa hiukan ongelmia, mutta hän ei lähtenyt monen muun tapaan aivan lopussa enää radalle.

Riski kannatti, Räikkönen ei tuhlannut renkaita ja oli kuudes.

Sen sijaan Williamsin Valtteri Bottas ja Felipe Massa putosivat kummatkin jatkosta, kun viimeiset yritykset eivät riittäneet. Bottas oli 11:s ja Massa 13:s. Willimasin kanssa tiukkaa kamppailua valmistajien nelossijasta käyvän Force Indian molemmat kuljettajat menivät Q3:een; Sergio Perez oli kahdeksas ja Nico Hülkenberg kymmenes.

Vettä tihuttaa, mutta rata on edelleen kuiva.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!