© Kuva: Getty Images

Potkut saanut F1-kuski palaamassa häntä koipien välissä takaisin Ferrarille

Haasilla tällä kaudella toistaiseksi pisteittä ajanut Esteban Gutierrez kärkkyy paikkaa Ferrarin testi- ja reservikuljettajana. Motorsport.comille puhunut meksikolainen kertoo paluun italialaistiimiin olevan erittäin houkutteleva.

Sauberilla 2013 ja 2014 laihoin tuloksin kisannut Gutierrez siirtyi Ferrarille viime vuodeksi varakuljettajan paikalle. Vahvan tallikytköksen myötä paikka aukesi Haasilta, joka on tehnyt läheistä yhteistyötä Ferrarin kanssa. Gutierrezin kauden aikana esittämät otteet ovat olleet kuitenkin pettymys, ja ensi vuonna hänen paikkansa tallissa ottaa Kevin Magnussen.

Tallipaikkojen vähetessä Gutierrez haluaa mielummin päästä varakuljettajaksi kärkitiimiin kuin jäädä junnaamaan Sauberille tai Manorille, jotka etsivät ainoina talleina kisakuljettajia ensi vuodeksi.

– Viime vuosi oli erittäin mielenkiintoinen, ja mielestäni minun ja tallin suhde kehittyi myönteiseksi sen aikana. Ferrari on mahtava tiimi, ja he antoivat minulle mahdollisuuden ottaa oppia yhdeltä parhaista talleista, Gutierrez muistelee.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!