© Kuva: Getty Images

Perezin hylkäämä aurinkolasifirma katuu huonoa huumoriaan – lahjoitti rahaa lapsille

Force Indian Sergio Perez hylkäsi aurinkolasisponsorinsa Hawkersin, kun firma twiittasi Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen mielestään vitsikkäitä.

Hawkers kehoitti meksikolaisia ostamaan tuotteitaan, etteivät ihmiset näkisi heidän kyyneleitään, kun Trump rakentaa muurin USA:n ja Meksikon väliin. Meksikolainen Perez ilmoitti saman tien päättävänsä yhteistyön yrityksen kanssa.

Hyvittääkseen mokansa, Hawkers osti koko sivun ilmoitustilaa meksikolaisesta El Universal lehdestä, missä se pyysi anteeksi meksikolaisilta ja ilmoitti perustaneensa köyhille lapsille säätiön, jonka nimi on Dear Sergio x Hawkwers Foundation. Yritys kertoi myös lahjoittavansa 25 000 euroa säätiön pääomaksi.

– Rakas Sergio, joskus kaikille sattuu vahinkoja. Sinä tiedät sen paremmin kuin kukaan. Emme tahdo, että tämä vahinko unohdetaan, mutta tulemme tekemään kaikkemme, ettei vastaava toistu enää koskaan, ilmoituksessa luki.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!