© Kuva: Getty Images

Paljastus: Mercedekseltä ja Hamiltonilta hurjaa uhkapeliä – toi mieleen muistot Kimi Räikkösen dramaattisesta keskeytyksestä

Motorsport.com on saanut käsiinsä Mercedeksen Lewis Hamiltonin autosta kerättyä mielenkiintoista dataa, jonka se väittää todistavan saksalaismerkin pelanneen melkoista uhkapeliä hallitsevan maailmanmestarin kilpailun kannalta.

Hamilton lukitsi pahasti renkaansa sunnuntaisen Meksikon GP:n avausmutkassa. Mercedeksen insinöörit havaitsivat välittömästi renkaisiin syntyneen niin pahan tasaisen kohdan, että siitä syntyvä tärinä olisi voinut vaurioittaa auton jousitusta keskeytykseen oikeuttavalla tavalla. Mercedes pelasi kuitenkin kuljettajansa mestaruustoiveiden kannalta riskaabelia peliä pitämällä brittikuljettajan radalla, ilman uusiin renkaisiin vaihtamista heti avauskierroksen jälkeen.

Riski kannatti, sillä Hamilton voitti lopulta kilpailun. Mercedeksen päätöksestä olla kutsumatta kuljettajansa varikolle päätti viime kädessä Paddy Lowe, jolla on kokemusta vastaavista tilanteista. Hän työskenteli McLarenilla vuonna 2005, jolloin tallissa ajanut Kimi Räikkönen kärsi samanlaisesta ongelmasta Euroopan GP:ssä.

– Arvioisin Hamiltonin rengasvaurion ”keskitaso-korkeaksi”, kun ”korkea” on mielestäni arvo, jolloin auto on vaarassa hajota renkaan aiheuttaman röykytyksen takia. Muistatteko vielä Räikkösen ja vuoden 2005 Euroopan GP:n? Lowe totesi motorsport.comille.

Tuolloin voimassa olleen rengassäännön vuoksi kuljettajien tuli selvitä kilpailusta lävitse ilman renkaanvaihtoa. Kumit sai vaihtaa ainoastaan siinä tilanteessa, mikäli ne olivat vaurioituneet vaaraa aiheuttavalla tavalla.

Räikkösen tapauksessa kyse oli juuri tästä. Talli päätti kuitenkin pitää kilpailua johtaneen kuljettajansa radalla, sillä renkaanvaihto olisi pudottanut hänet toiseksi ja MM-uhkaaja Fernando Alonson taakse.

Räikkösen riskipeli näytti kannattavan, kunnes hänen autonsa etujousitus hajosi näyttävästi kilpailun viimeisen kierroksen alussa. Kymmenen, tai edes varman kahdeksan pisteen sijasta suomalaisen pistesarakkeeseen listattiin lopulta nolla MM-pistettä. Tuo kisa oli lopulta yksi koko MM-taistelun kulminaatiopisteistä. Alonso juhli kauden päätteeksi maailmanmestaruutta lopulta selvällä piste-erolla, mutta ilman Euroopan GP:n dramaattista loppua taistelusta olisi voinut kehkeytyä tyystin erilainen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!