© Kuva: Getty Images

Mercedes ja Red Bull ilmiriidoissa: ”Täysin käsittämätöntä toimintaa!”

Mercedeksen johtaja Toto Wolff soitti viikolla Max Verstappenin isälle Jos Verstappenille. Auto Motor und Sportin mukaan hän pyysi isää varmistamaan, ettei poika häiritse Mercedeksen kuljettajien välistä mestaruustaistelua.

– Pidän Max Verstappenista paljon. Kuljettajien on saatava ilmaista itseään ja Max on tehnyt juuri niin, hän on hyväksi F1:lle, Wolff selitti.

– Mutta tietyissä tilanteissa hänen olisi oltava varovaisempi. Jos hän olisi kilkannut Meksikossa Nico Rosbergin ulos, minä olisin vihainen ja niin olisi myös puoli maailmaa.

– Soitin Josille, jonka olen tuntenut jo pitkään. Halusin kertoa hänelle, että olisi häpeäksi Maxille, jos hän manöövereillaan häiritsisi jotenkin mestaruustaistelua viimeisissä kilpailuissa, Wolff myönsi.

Red Bullin vahva mies Helmut Marko ei ilahtunut puhelinsoitosta.

– Tämä käy jo todella absurdiksi, täysin käsittämätöntä toimintaa. Jos Mr Wolff haluaa jotakin meiltä, hänen on oltava yhteydessä tiimiin, ei Maxin isään, Marko ärähti.

– En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Tämä on melkein jo häirintää. En käsitä, että hän voi soittaa Maxin isälle manipuloidakseen heitä.

– Kuljettajani tulevat ajamaan omaa kisaansa. Varmasti jos tulemme ohitetuksi kierroksella, he antavat tilaa ohitukseen, Marko sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.