© Kuva: Getty Images

Mercedeksen johtaja: ”Ferrarilla on hieno kisavauhti”

Mercedeksen tekninen johtaja Paddy Lowe ihastelee Ferrarin kisavauhtia, mutta ihmettelee samalla heidän heikkoja aika-ajosuorituksiaan.

– Olemme nähneet tällä kaudella Ferrarilla paljon turhautumista nimenomaan aika-ajojen jälkeen. Se on hiukan kumma juttu, sillä auto ei ole ollenkaan huono, sen olemme nähneet heidän erinomaisissa kisavauhdeissaan, Lowe sanoo Motorsport.comilla.

– Kyse on varmasti pitkälle auton säätämisestä ja renkaista. Se tapa, millä näitä nykyrenkaita pitää käsitellä, on todella hienovaraisen tarkkaa. Siinä on niin monta erilaista parametria, jotka on kaikki otettava huomioon radan lämpötilan mukaan, Lowe kertoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!