© Kuva: Getty Images

McLarenilla täysi kaaos – vaakalaudalle asetettu jälleen uusi johtajanimi

McLarenin sisäinen kaaos heijastuu myös F1-uutisointiin perin ristiriitaisina huhuina. Pääjohtaja Ron Dennisin ulossavustamisen ympärille kehittynyt piirileikki on asettanut jälleen yhden tallin johtajan paikan vaakalaudalle.

Nyt Sky Sports paljastaa Volkswagenin riveistä McLarenille vasta tänä syksynä liittyneen Jost Capiton visiitin tallissa olevan vaarassa jäädä todella lyhyeksi. Dennis kaappasi Volkswagenin menestyksekästä ralliprojektia johtaneen Capiton talliin, joten hänellä on leimassaan vahva McLaren-legendan leima. Sky Sportsin tietojen mukaan tallissa halutaan tehdä nyt perustavanlaatuinen Dennis-puhdistus, jonka seurauksena myös Capiton rooli tallissa olisi vaakalaudalla.

Aiemmin puheita on liikkunut tallin toisen tiimipäällikön, Eric Boullierin, aseman uudelleentarkastelusta (uutinen). Sky Sportsin mukaan Boullier pitäisi kuitenkin nykyisen asemansa, minkä lisäksi hänen kontolleen annettaisiin myös Capitolle kaavaillut tehtävät.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!