© Kuva: Getty Images

McLaren suurin toivein Brasiliaan: ”Täällä parhaat kuljettajat nousevat esiin”

McLaren-Hondan kilpailujohtaja Eric Boullier haluaa, että tiimi saa karistettua otteistaan epätasaisuuden. Brasiliasta hän odottaa vaihteeksi omilleen hyvää kilpailua.

McLaren on parantanut tahtiaan tällä kaudella selkeästi, mutta epätasaisuus on ollut silmiin pistävää. Austinissa Fernando Alonso oli viides, kun taas toisesta ääripäästä Suzukassa tiimi sai sijat 16 ja 18.

– Suorituskykymme on heilahdellut viime aikoina aivan liikaa radasta riippuen. Meidän on saatava tasoitettua nämä erot ratojen välillä, vaikka onkin selvää, että osa radoista sopii meille paremmin kuin toiset, Boullier sanoi F1i.comille.

Meksikossa McLaren ei kulkenut mihinkään, Jenson Button oli 12:s ja Alonso 13:s.

– Interlagos on todellinen testi autolle ja kuljettajalle, usein parhaat kuljettajat nousevat siellä esiin. Lisämausteena on usein tuolla alueella vieraileva sade.

– McLaren on menestynyt usein hienosti Brasiliassa. Lisäksi sekä Fernando että Jenson ovat varmistaneet siellä itselleen maailmanmestaruuden. Se on täysin erityinen paikka tälle tiimille. Joten emme voi muuta kuin odottaa positiivista tulosta, Boullier sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!