© Kuva: Getty Images

Max Verstappenille huima tunnustus ohituksestaan Brasilian GP:ssä

Mercedekset ovat dominoineet F1-kautta 2016, mutta yksi puhutuimmista kuljettajista on silti ollut Red Bullin Max Verstappen. Viimeisimpänä kansainvälinen autoliitto, FIA, antoi tunnustuksen 19-vuotiaalle teinisensaatiolle.

FIA valitsi Verstappenin huiman ohituksen Nico Rosbergista Brasilian GP:ssä ehdolle vuoden suoritukseksi. Verstappen ohitti tyylikkäästi MM-sarjaa johtavan Rosbergin ulkokautta todella haastavissa olosuhteissa.

Tällä hetkellä Verstappenin ohitus Brasiliassa on listan ainoa F1-suoritus. Mukana on sykähdyttäviä suorituksia muun muassa rallin MM-sarjasta ja Formula E -sarjasta.

Voit katsoa Verstappenin ohituksen ja äänestää omaa suosikkiasi tästä linkistä (FIA).

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!