© Kuva: Getty Images

Max Verstappen ei halua häiritä mestaruustaistelua, mutta: ”Ehkä he kolaroivat keskenään”

Red Bullin Max Verstappen sanoo, että Mercedeksen haastaminen Abu Dhabissa ei tule olemaan helppoa, mutta Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin kamppailu saattaa hyvinkin avata heille mahdollisuuden iskeä.

Kolmospaikka varmistaa mestaruuden Rosbergille, kun Hamiltonin on toivottava, että Red Bullin ja Ferrarin kuljettajat pystyisivät tunkemaan Rosbergin edelle.

– Ei siitä helppoa tule. Puhtaasti vauhdissa olemme perässä. Mutta samalla Nico ja Lewis käyvät omaa mestaruustaisteluaan. Voi olla, että Lewis on heistä aggressiivisempi, mutta voi se olla Nicokin, sillä hänelle molempien keskeyttäminen tarkoittaisi mestaruutta. Jos he molemmat kolaroivat, meille aukeaa mahdollisuus, Verstappen arvelee Motorsport.comilla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!