© Kuva: Getty Images

Massa muistelee tallikaveruuttaan Räikkösen kanssa – kuvailee Kimiä osuvasti

Formulauransa tähä kauteen päättävä Felipe Massa on muistellut F1-sarjalle antamassaan haastattelussa pitkää ja menestyksekästä uraansa. Esille nousee myös Massan entinen Ferrari-tallikaveri Kimi Räikkönen.

Räikkönen saapui Massan tallikaveriksi Ferrarille kaudeksi 2007. Kolme kautta poikivat menestystä ja maailmanmestaruuden suomalaiselle, mutta Jäämiehenä tunnettava suomalainen oli jo tuolloin lempinimensä veroinen sanaseppo.

Haastattelussa Massa vertaili pitkä uransa aikana hänen rinnalla ajaneita kuljettajia. Häneltä tiedusteltiin myös hauskoja muistoja Räikkösestä.

– Hänen kanssaan työskentely oli joskus hankalaa, koska häntä ei liiemmin kiinnostanut puhua. Joskus pelkän hyvän huomenen sanominen oli hänelle vaikeaa, Massa muistelee nauraen.

– Mutta hän osasi olla myös täysin erilainen ihminen. Joskus hän ei malta olla hiljaa ja hän on hauskaa seuraa. Olimme aikamoinen vastapari, mutta hän oli aina reilu tallikaveri ja se piti meidät yhdessä liiman tavoin.

Massa huomaa samanlaisia yhteneväisyyksiä myös nykyiseen suomalaistallikaveriinsa Valtteri Bottakseen.

– Valtteri puhuu kuitenkin enemmän kuin Kimi. Mutta heillä on samanlainen mentaliteetti. Siinäkin on kyse reilusta hengestä ja kunnioituksesta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!