© Kuva: Getty Images

Manorille uusi sponsori – erikoinen sopimuskuvio!

Manor on kertonut tehneensä sponsorisopimuksen dubailaisen pikaruokaa toimittavan Deliveroon kanssa.

Sopimuskuvio on melko poikkeuksellinen. Firma voi tukea tallia yksittäisissä kilpailuissa, koko kautta sopimus ei välttämättä kata, ellei yritys niin halua. Se saa haluamiinsa kilpailuihin nimensä auton kylkeen sekä kuljettajien ajopukuun.

– Tämä on hieno mahdollisuus brändillemme. Manor Racing on juuri oikea yhteistyötiimi meille täällä Arabiemiraateissa sekä muuallakin. Meidän molempien bisneksen ykkösprioriteetti on vauhti, sanoo Deliveroon kansainvälisen markkinoinnin johtaja Leonard Picardo F1 Todayn mukaan.

Myös Manorin markkinointijohtaja Simon Pavitt on sopimukseen tyytyväinen.

– Tämä sopimus on erinomainen yhteistyömalli kahdelle pienestä aloittaneelle isoksi kasvaneelle yritykselle. Nyt pyrimme yhdessä ja erikseen maailmanlaajuisille markkinoille ja menestymään, Pavitt sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!