© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton mestaruustaistelusta: ”Todennäköisemmin häviän kuin voitan”

Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton sanoo, että aikoo suhtautua mahdollisimman rennosti maailmanmestaruustaisteluun kahdessa viimeisessä MM-osakilpailussa.

Jäljellä on enää Brasilian ja Abu Dhabin osakilpailut ja Hamilton on Nico Rosbergia 19 pistettä perässä. Vaikka Hamilton voittaisi molemmat, riittää Rosbergille kakkos- ja kolmostilat mestaruuteen.

– Yritän toki kaikkeni, että saan eron kiinni, ei kukaan voi koskaan valmistautua häviämään. Olen kokenut MM-taistelun häviämisen ennenkin 2007. Jos nyt käy niin, en usko, että se tuntuu yhtä pahalta, Hamilton sanoo F1i.comille.

Hamilton on voittanut ylivoimaisesti kaksi viime kilpailua, mutta edes jatkuva voittovire ei takaa mitään, sillä Rosberg pystyy tarkkailemaan taustalta Hamiltonin jokaista liikettä ja ajamaan sen mukaan.

– Tiedän kyllä, että nyt on todennäköisempää, että häviän kuin että voitan. Olisihan se hankala niellä, mutta tämä on nyt tilanne. Jos häviän, katson eteenpäin. Onhan minulla edelleen kolme mestaruuttani. Toivottavasti ensi kaudella minulla on vähemmän luotettavuusongelmia, Hamilton sanoi,

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!