© Kuva: Getty Images

Kova kommentti: ”Lewis Hamilton on pikku ballerina!”

Kolminkertainen F1-maailmanmestari Jackie Stewart arvostelee kovin sanoin Lewis Hamiltonia.

Stewartia närästää se, että Hamilton, jolle Mercedes maksaa huikeita rahasummia, ei suostu tottelemaan palkanmaksajansa määräyksiä – kuten Abu Dhabin päätöskilpailussa.

– Hän on kuin pikku ballerina, Stewart sanoi uutistoimisto AP:lle.

Toto Wolff ja Niki Lauda eivät ole tyhmiä, kuten ei kukaan Mercedeksen johtokunnassa. Eivät he voi antaa tällaisen jatkua. Mies jolle maksetaan valtavasti rahaa, ei tottele työnantajansa määräyksiä. Heidän olisi nyt tehtävä selväksi, että asiat on tehtävä Mercedeksen haluamalla tavalla tai sitten se on näkemiin.

– Olen pahoillani, mutta jos jollekin maksetaan 40 miljoonaa euroa vuodessa, ja palkanmaksaja kertoo hänelle, mitä pitää tehdä, silloin se on tehtävä. Olit sitten kuinka suuri tähti tahansa. Ja tämä ei ole ensi kerta Hamiltonin kohdalla. Jos hän jatkaa samaan malliin, heidän on annettava hänelle potkut, Stewart kritisoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!