© Kuva: Getty Images

Kotiyleisön suosikki pessimistinä hyvästä vauhdistaan: ”Liian aikaista juhlia”

Felipe Massan mielestä Williamsin on vielä liian aikaista innostua perjantain harjoitusten hyvästä vauhdista. Yleensä Williamsin kuljettajat löytyvät perjantain tuloslistan alaosasta, mutta eilen molemmat mahtuivat ensimmäisten harjoitusten kuuden parhaan joukkoon, ja iltapäivällä jopa neljän parhaan joukkoon.

Kun Massalta kysyttiin onko liian aikaista puhua palkintopallisijan mahdollisuudesta kotiyleisön edessä, oli vastaus selvä: ”Kyllä, on vielä aivan liian aikaista.”

– Tiedämme että vauhdin on oltava hyvää tänään, mutta myös sunnnuntaina. On vielä liian aikaista odottaa mitään, mutta totta kai tuntui hyvältä olla kilpailukykyisessä vauhdissa. On mukava nähdä nimensä listan kärkipäässä, mutta automme on sama kuin viime kilpailussa, joten tuskin viikonlopusta tulee helppo, Massa kommentoi.

– Yritän kuitenkin kaikkeni, jotta minulle tulisi ainutlaatuinen viikonloppu, mutta onhan se jo muutenkin aika erityinen. Sponsorini ja tallini suostuivat vaihtamaan takasiiven tekstin minun nimekseni, joten se on aika mieletöntä. Toivon, että saamme vielä hyvän lauantain ja sunnuntain aikaan ja viikonlopusta tulisi todella hieno.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!