© Kuva: Getty Images

Kollegalta paljastus Fernando Alonson kirosanojen täyttämästä kannanotosta

Williamsin Felipe Massa paljastaa käyneensä McLarenin Fernando Alonson kanssa värikkään keskustelun Meksikon GP:n alla. Espanjalainen käytti perin värikästä kieltä viitaten kaksikon edelliskisan kärhämään.

Viikkoa aiemmin Alonso oli syöksynyt rohkeasti Massan rinnalle mutkaan. Autot koskettivat, ja tappion kokenut Massa kritisoi Alonson peliliikettä rajusti. Tunteet kävivät kuumina molempien herrojen puolella.

– Kisan jälkeen hä ei halunnut tulla kanssani samalla yksityiskoneella, koska hän tiesi minun olevan vihainen, Massa paljastaa motorsport.comille.

Saaga jatkui seuraavassa kisassa Meksikossa.

– Kuunnellessamme kansallislauluja oli minun paikkani Fernandon vieressä. Saavuin paikalle hieman myöhässä, hän katsoi minua ja sitten tilanne oli hieman vaivaannuttava. Sitten hän halasi minua ja sanoi ”olet yksi paskiainen, mutta pidän sinusta”. Sitten hän nauroi, Massa toteaa.

Massa ottaa myös kantaa heidän yhteisiin Ferrari-vuosiinsa 2010-2013. Tuolloin Alonso tuntui vaativan ykköskuljettajan kohtelua osakseen.

– Minulla ei ollut hänen kanssaan ongelmia ihmisinä. Hän kohteli minua aina hyvin auton ulkopuolella. Edessäni hän osasi aina käyttäytyä, mutta joskus takanani hän oli kuin toinen ihminen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!