© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösen ensimmäiset harjoitukset eivät lupailleet suuria

Mercedekset olivat omaa luokkaansa Abu Dhabin ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa. MM-sarjassa toisena oleva Lewis Hamilton otti ensimmäisten harjoitusten jälkeen tallikaveristaan Nico Rosbergista niskalenkin ajamalla nopeiten.

Rosbergin ei toki tarvitse hakea GP-voittoa kauden viimeisestä osakilpailusta, mutta Hamiltonille se on ehdottoman tärkeää MM-taiston kannalta. Voit katsoa MM-sarjan tilanteen tästä linkistä.

Ferrarit jäivät ensimmäisissä harjoituksissa Red Bullien taakse. Max Verstappen jatkoi vahvoja otteitaan ollen kolmas ja jättäen tallikaverinsa Daniel Ricciardon neljänneksi. Red Bullit jäivät ainoina alle sekunnin Hamiltonista.

Kimi Räikkösen ensimmäiset harjoitukset eivät antaneet kovinkaan lupaavaa kuvaa tulevasta viikonlopusta. ”Jäämies” sijoittui Sergio Perezin taakse seitsemänneksi, mutta kisaviikonloppu on pitkä ja Ferrarilla on ollut tapana parantaa viikonlopun edetessä.

Räikkönen päästeli parhaimpia huippunopeuksia ensimmäisissä harjoituksissa. Lisäksi on huomioitava se, että Räikkönen ajoi nopeimman aikansa kovimmalla rengasseoksella.

Valtteri Bottas oli vasta harjoitusten 15.

Jos et näe alla olevia tuloksia, voit katsoa ne täältä.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!