© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen päätti MTV Sportin haastattelutuokion napakkaan toteamukseen

Kimi Räikkönen oli hieman yllättynyt sijoituksestaan Brasilian GP:n aika-ajoissa. Kolmas ruutu tuli suomalaisen mielestä keskinkertaisella kierroksella.

– Ei se ollut mielestäni kauhean hyvä kierros. Alussa renkaat luistivat, ja olin yllättynyt, että kierros oli parempi kuin ensimmäinen veto. Jäi jopa tunne, että olisin voinut parantaakin aikaani. Mutta pääasia että se riitti kolmanteen paikkaan. Vaikka olisinkin onnistunut, ei se olisi riittänyt Mercedeksiä vastaan, Räikkönen totesi MTV Sportille.

 

Huomisen epävakaa sää tuo ksiaan oman lisämausteensa. Lisäksi viileä keli saattaa tuoda Ferrarille etua.

– Keli voi muutua äkkiä. Yritetään parhaamme ja katsotaan. Jos vertaa perjantaita ja lauantaita, niin kyllä tämä viileämpi päivä oli meille parempi. En kuitenkaan vetäisi siitä mitään suoria johtopäätöksiä koko kauden suhteen, Räikkönen viittasi tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen sanoihin.

 

Räikköseltä kysyttiin myös, välittääkö hän siitä, kuka lähtee hänen perästään kilpailuun.

– En, Räikkönen vastasi topakasti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!