© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen ei pitänyt Hamiltonin hidastelua pahana: ”Mitä se minulle kuuluu, mutta…”

Lewis Hamiltonin hidastelu Abu Dhabin GP:n lopussa nostatti valtaisan myrskyn. Jäämies Kimi Räikkönen suhtautui siihen kuitenkin tutulla tyyneydellä.

– Mitä se minulle varsinaisesti kuuluu, mutta minusta se on osa kilvanajoa. Ja eihän sillä ollut nyt mitään vaikutusta lopputulokseenkaan, Räikkönen sanoo F1i.comilla.

– Enkä minä edes tiedä, ajoivatko he täysillä vai ei, mutta se ei ole minun asiani, vain heidän.

– Kuten sanoin, taktikointi kuluu kilpailemiseen. Ja jos se menee ihan överiksi, sitä varten kilpailuissa on tuomarit. Mutta se mitä minä näin tilanteesta, ei siinä ollut mitään vaaraa, eikä läheltä piti -tilanteita. Ihan normaalia toimintaa tässä lajissa, Räikkönen naulasi mielipiteensä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!