Hurja visio – ostaako Red Bull Volkswagenin autot ja lähtee rallin MM-sarjaan?

Volkswagenin lopettaminen oli raju isku rallin MM-sarjalle. Jopa kaiken rallimaailmassa nähnyt manageri Timo Jouhki ihmetteli, miksi Volkswagen löi pillit pussiin, kun ensi kauden valmistelut on jo käytännössä hyvin pitkälle tehty.

Volkswagenilla on jo useita valmiiksi testattuja ja rakennettuja ensi vuoden sääntöjen mukaisia WRC-autoja.

SuomiF1-sivuston rallin sisäpiiristä saamien tietojen mukaan Red Bull saattaa hyvinkin ostaa pois Volkswagenin autot ja pistää pystyyn oman WRC-tiimin. Red Bull on ollut Volkswagenin pääsponsorina MM-ralleissa, joten askel ei olisi valtava.

Volkswagenin leiristä on kerrottu, että he eivät aio myydä ensi kauden autojaan yksityistiimeille – mutta Red Bull olisi eri asia. Ja jos Volkswagen perusteli vetäytymistään säästösyillä, miksi se jättäisi kalliit autonsa varastolle ruostumaan?

Red Bull on monessa moottoriurheilulajissa vahvasti mukana, ralli voi olla seuraava maailmanlaajuinen aluevaltaus. Rahasta asia ei jää kiinni, ja ostamalla Volkswagenin oletettavasti loistavat autot Red Bull olisi kerta heitolla rallimaailman huipulla.

Comments are closed.