© Kuva: Getty Images

Heikki Kovalainen erinomaisessa vauhdissa Japanissa – taistelee mestaruudesta!

Japanin Super GT -sarjassa kisaava Heikki Kovalainen ajoi toiseksi yhdessä ajoparinsa Kohei Hiraten kanssa sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa Motegissa. Paalupaikalta kisaan startannut kaksikko siirtyi samalla sarjan pistetaulukon kärkeen, kun sarjaa on jäljellä enää yksi osakilpailu.

Kovalaisella ja Hiratella on kasassa seitsemästä osakilpailusta 61 pistettä, kun toisena pistetaulukossa olevilla Tsugio Matsudalla ja Ronnie Quintarellilla on niitä kolme vähemmän. Mestaruudesta tullaan siis käymään tiukka taisto.

Myös Motegin moottoriradalla käytävä kauden päätösosakilpailu ajetaan huomenaamulla Suomen aikaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.