© Kuva: Getty Images

Haas-hylkiö ei luovuta F1:stä: ”Riidat on sovittu”

Haasilta lähtevä Esteban Gutierrez ei luovuta F1-urastaan helpolla. Hän toivoo, että ajopaikka ratkeaa jo tulevana viikonloppuna.

Gutierrez on edustajineen neuvotellut Manorin kanssa, mutta myös paluu Sauberille ei ole mahdoton, koska talli ei tehnyt sopimusta Felipe Nasrin kanssa.

– Juuri nyt tapahtuu kulisseissa paljon asioita. Kun saavun Abu Dhabiin, uskon jo tietäväni, mitä teen ensi vuonna, Gutierrez sanoo Motorsport.comille.

– Manorilla on yhä paikka auki, ja keskustelin Sauberin Monisha Kaltenbornin kanssa Brasiliassa oikein hyvässä hengessä. Meillä oli aikanamme hiukan riitoja, mutta ne ovat mennyttä. Onneksi aina on mahdollisuus korjata asioita, Gutierrez viittaa kaksikon väleihin hänen edellisen Sauber-kautensa lopussa 2013-2014.

Gutierrez sanoo, ettei tässä vaiheessa edes neuvottele minkään muun sarjan kuin F1:n tiimien kanssa.

– F1 on ehdottomasti ykkösprioriteettini. Minulla on täällä vielä paljon asioita kesken. Olen valmis ja uskon olevani paljon parempi kuljettaja, mitä tulosliuskoista voi nähdä. Mihinkään reservikuljettajan rooliin en enää lähde. Haluan ajaa kilpaa, siitä nautin kaikkein eniten.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!