© Kuva: Getty Images

Force Indian pomo myöntää: ”Olin sydän kurkussa koko kilpailun ajan”

Force India sai Meksikossa yhden pisteen lisää kaulaa Williamsiin valmistajien MM-taistelun neljännestä sijasta. Enemmänkin olisi voinut tulla, sillä Nico Hülkenberg spinnasi aivan lopussa ja menetti yhden sijan Kimi Räikköselle.

– Voin ketoa, että varikolla elettiin melkoisia hetkiä. Tämä oli ennalta ajatellen Williamsin rata, ja oletimme, että ottaisimme takkiin 2-3 pistettä. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että saimme yhden pisteen lisää täältä eduksemme, apulaistallipäällikkö Bob Fernley sanoi.

Force India on nyt yhdeksän pistettä Williamsin edellä, kun jäljellä on kaksi kilpailua.

– Seurailin sydän kurkussa kilpailua koko ajan, kun kuljettajamme olivat niin tiukoissa paikoissa: Kimi ahdisti Nicoa ja Sergio Perez jahtasi Felipe Massaa, se oli todella jännittävää.

Perez jumittui Massan taakse ikuisuudeksi, kun Williamsin suoranopeus oli niin paljon parempi.

– Totta kai hän oli turhautunut, kun ei päässyt ajamaan Nico Hülkenbergin kanssa samoista sijoista. Ymmärrän hänen tunteensa, mutta kokonaisuutena molemmat kuljettajamme ajoivat erinomaisen kilpailun, Fernley kehuu.

– Emme saaneet varikkotaktiikallakaan häntä Williamsien edelle. Olisimmeko voineet koittaa jotakin uutta? Ehkä olisimme, mutta silloin ohitettavia olisi ollut vielä enemmän, joten katsoimme parhaaksi pysyä siellä, missä olimme ja toivoa, että Felipen renkaat sulaisivat.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!