© Kuva: Getty Images

Ferrari lähetti koskettavat terveiset Felipe Massalle: ”Iso halaus koko Ferrarin perheeltä”

Ferrari on lähettänyt terveisensä tiimin pitkäaikaiselle kuljettajalle Felipe Massalle, jonka hieno ja pitkä ura päättyy viikonloppuna Abu Dhabissa.

Massa ajoi parhaat vuotensa juuri Ferrarilla siirryttyään sinne 2006, jo aiemmin hän oli ollut Ferrarilla testikuljettajana. Abu Dhabissa hän ajaa uransa 250. kilpailun ja 15 vuoden upea ura saa päätöksensä.

– Koko Ferrarin tiimi haluaa lähettää terveiset Felipe Massalle ennen hänen viimeistä F1-viikonloppuaan, Ferrarin nettisivuilla kerrottiin.

– Felipe on ollut osa Ferraria yli kymmenen vuoden ajan. Hän toi Scuderialle 11 GP-voittoa, 15 paalupaikkaa, 36 palkintopallisijoitusta ja oli lähellä voittaa maailmanmestaruuden 2008. Hänen laatunsa ja valtava intohimonsa lajia kohtaan teki hänestä yhden suosituimmista ja rakastetuimmista Ferrarin kuljettajista faneille ympäri maailman.

– Haluamme lähettää hänelle isot kiitokset yhteisistä upeista vuosistamme. Hänen ystävällisyytensä radalla ja sen ulkopuolella sekä menestys yhdistettynä nöyryyteen ja totaaliseen ammattiasenteeseen ovat olleet ihailtavia.

– Obrigado Felipe, onnea ja menestystä tuleviin projekteihin ja iso halaus koko Ferrarin perheeltä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!