© Kuva: Getty Images

Ferrari antoi vihdoinkin periksi – ei jatka valituskierrettään Vettelistä

Taistelu viimekuisen Meksikon GP:n lopputuloksista on vihdoinkin ohitse, kun Ferrari päätti jättää valittamatta kuljettajansa Sebastian Vettelin rangaistuksesta. Talli oli tehnyt aiheesta jo yhden valituksen.

Vettel sai aikarangaistuksen kilpailun loppuvaiheessa tapahtuneesta liikkeestään jarrutusalueella. Aikasakon seurauksensa Vettel tipahti kolmannelta sijalta viidenneksi.

Ferrari nosti tapauksen kuitenkin uudelleen pöydälle viime viikonloppuna Brasilian GP:n yhteydessä. Talli kertoi löytäneensä uusia todisteita, joiden takia se katsoi oikeudekseen vaatia Vettelin rangaistuksen muuttamista. Tuomaristo tutki tapauksen uusien todisteiden valossa, mutta se ei nähnyt tarpeen muuttaa aiempaa päätöstään. Ferrarille jäi tapauksesta kuitenkin valitusoikeus, jonka seurauksena talli olisi voinut pitkittää lopputulosten julkaisemista edelleen.

Talli jätti kuitenkin käyttämättä valitusoikeutensa määräaikaan mennessä, jolloin asia katsotaan loppuunkäsitellyksi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!