© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso varoittaa Nico Rosbergia: ”Ihan mitä tahansa voi vielä sattua”

Fernando Alonso muistuttaa Nico Rosbergia siitä, että ihan mitä tahansa saattaa vielä tapahtua, vaikka Rosbergin maailmanmestaruus on enää yhden voiton päässä.

– Viime vuonna Lewis Hamilton oli todella fantastinen, muutenhan he ovat olleet hyvinkin tasaisia. Nico on osoittanut olevansa erittäin varma ja hyvä kuljettaja, Alonso kertoi Marcalle Interlagosissa.

– Kaudella 2014 mestaruus ratkesi vasta viimeisessä kilpailussa ja nyt sama tilanne on hyvin lähellä.

Jos Rosberg voittaa tai kerää Brasiliasta seitsemän pistettä Hamiltonia enemmän, on mestaruus hänen. Alonso kuitenkin varoittaa, että jokin asia, joka ei ole Rosbergin omissa käsissä saattaa vielä muuttaa tilanteen.

– Olen ollut itse ihan samanlaisessa tilanteessa, mutta en voittanut mestaruutta. Tiedän erittäin hyvin, että tässä lajissa voi tapahtua ihan mitä tahansa. ja erityisesti auton luotettavuus on todella isossa roolissa, Alonso maalailee piruja Rosbergin seinälle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!