© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso tuohtui Sebastian Vettelille: ”Ensi kerralla ajan hänen päälleen!”

Fernando Alonsolla meni golfpallon kokoinen herne sieraimeen Sebastian Vettelin kanssa Brasilian GP:ssä.

Vettel työnsi Alonson tämän sanojen mukaan pois radalta, kun he taistelivat sijoituksista.

– Siinä oli onneksi turva-alue ja käytin sitä. Jos siinä olisi ollut seinä, olisin joutunut joko ajamaan seinään tai sitten suoraan Vettelin päälle. Ensi kerralla vastaavassa tilanteessa ajan hänen päälleen, Alonso uhitteli F1 Todayn mukaan.

– Näkyvyys oli muutenkin huono sateen takia. Peilitkin olivat niin märät, etten nähnyt taakseni yhtään mitään. Lopulta nyt ei tapahtunut mitään, koska ajoin asfaltille turva-alueella, mutta tulee vielä sekin päivä, kun jonkun on pakko ajaa toisen päälle saadakseen tämän ymmärtämään, että rata kuuluu jokaiselle kilpailijalle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!